Olvasói vélemények

 

Deres Anita:

Ezt a Könyvet nem lehet csak úgy megköszönni. Ezért inkább csak visszajelzem, hogy igen erős hatással van rám. Végre valaki elmagyarázza a lényeget ebben a témában. Régóta keresem már mindezt, talán át is kutattam, amit lehetett, de mégis helyesebb azt mondanom ahogy azt már szokás  hogy most jött el az ideje, hogy megértsem a táplálkozás lényegét, részletekben is. És nem véletlenül pont ebből a könyvből.

Köszönöm (hát mégis). A szívmelengető semlegességet szintén, amivel a témához nyúl, azt, hogy semmi mellett vagy ellen nem foglal állást. Ez, egyetlen témába való ilyen mély belemerülés esetén talán a legeslegnehezebb hangnem.

Mondanám, hogy országos csoda ez a könyv  ha nem tudnám, hogy micsoda felépített Út lehet mögötte.
Örülök, hogy Magyarországon ilyen művek születnek. Nem tudom, meddig tart még, hogy legalább elkezdje felváltani ez a szemlélet a hajmeresztő és üres közhiedelmeket a táplálkozás kapcsán (is). Mindenesetre elindult, és ez a lényeg. Megírta.

 

Gombos Ilona:

Nagyon köszönöm.
 
Azóta már elolvastam a Szellemi útmutatásokat a 21. századra. A táplálkozásról szóló könyvét pedig alig tudom letenni. Csak mert írta, hogy kíváncsi az olvasók véleményére, írom, hogy nagyon komoly munkának találom mind a két könyvet. Nekem külön jól esik magyarul olvasni Antropozófiát angol szövegek után - és nem csak Rudolf Steinertől. Mind a két könyv nagy segítségére lehet a fiatalabb generációnak is - úgy gondolom.


Rákos Éva:

1.  Rendkívüli mennyiségű anyag a táplálkozás és a tudatfejlődés összefüggéséről! - ez a mondat az elismerésemet fejezi ki.:-)

2. Hiányolom a megállapításainak a konkrét forrását. Bizonyos dolgoknak így nem tudok utánajárni. Nagy segítséget jelentene, ha pl. lábjegyzet hivatkozna a forrásra. A könyv végén lévő forrásjegyzék ilyenkor nem segít.
A könyvben a könyvjelző szalag remek ötlet volt!

 

Palicz Ildikó:

A könyvben sok megnyugtató dolgot találtam. Akár a húsevés témájában is, hogy milyen kontextusban is kell szemlélni a húsevést egyáltalán.  Megnyugtató volt számomra a dolgok mélyebb megértése, akár ha a magam húsfogyasztásáról, vagy általában  gondolkodom erről a témáról.

Rengeteg dologban lett a megértésem teljesebb a könyv által, ezt nagyon köszönöm! Sikerült egy még nagyobb összefüggésben átlátnom a dolgokat a táplálkozás témájában, és amit én az antropozófiában és a könyvedben is nagyon szerettem Ferenc, hogy  ítélkezés, tiltás nélküli.

Még egyszer köszönöm könyveid, mellyel nagyon sok erőt, tudást kaptam, kapok.

 

Továbbra is várom olvasóim véleményét bármelyik könyvemről Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Táplálkozás és tudatfejlődés című könyv facebook oldalán. (A véleményeket a fenti formában itt és a facebook oldalon is közzéteszem.)

 

Megrendelem a könyvet.

 

A Táplálkozás és tudatfejlődés című könyv ajánlója ITT,

tartalomjegyzéke ITT olvasható.

 

 

 

Vissza az előző oldalra